Forumul Rockerilor Vasluieni
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forumul Rockerilor Vasluieni

Ca la noi la nimenea!

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Alte trupe...

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Valkiria
Fecior
Fecior
Valkiria

Data de inscriere : 11/05/2008

Alte trupe... Empty
MesajSubiect: Alte trupe...   Alte trupe... Icon_minitimeSam Iun 21, 2008 3:30 pm

Himinbjorg ...o trupa care abordeaza un viking- black.. nu se incadreaza in totalitate topicului...oriucum are influente viking
recomand melodiile "The Moment"..."In The Forest Of the Demons From Within", "Rising"..si primul lor album "When Ravens Fly"

Rivendell ...o formatie f faina..din Austria...recomand toate cele 3 albume...The Ancient Glory, Elven Tears, Farewell - The Last Dawn
au si o melodie cu influnte orientale.. Very Happy f faina... "Mithrandir"

Waylander! Alte trupe... Medieval9..o trupa din Anglia... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=35937790
recomand albumele Reawakening Pride Once Lost si The Light, The Dark And The Endless Knot ...nici nu stiu daca mai au altele

Skiltron Alte trupe... Medieval0 http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=235821913
...nota 10
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

Data de inscriere : 11/05/2008
Varsta : 35

Alte trupe... Empty
MesajSubiect: Re: Alte trupe...   Alte trupe... Icon_minitimeMar Iul 01, 2008 11:10 am

de la Rivendell am asc cateva piese si mi-a placut Misty Mountains.de la Waylander imi plac piesele:Victory Feast,Once Upon An Era si With Veins Afire.Skiltron imi place tot albumul Very Happy
Sus In jos
strigat ragushit
Copchil
Copchil
strigat ragushit

Data de inscriere : 12/05/2008

Alte trupe... Empty
MesajSubiect: Re: Alte trupe...   Alte trupe... Icon_minitimeMier Sept 24, 2008 2:54 pm

ascultati trupele Finsterfrost(Germania-din 2004)..si Svartsot(Danemarca-din 2005)...vi le recomand cu mare placere..
indeosebi melodiile:des waldes macht,traumwald,lauf der welt(Finsterfrost)
si:tvende ravne,skonne moer,hedens dotre,brages baegar(Svartsot)dak sunteti interesati ..vizualizati paginile de myspace.. Wink ..merita..Smile
Finsterforst @ Myspace
Svartsot @ MySpace
o muzica frumoasa..Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

Alte trupe... Empty
MesajSubiect: Re: Alte trupe...   Alte trupe... Icon_minitime

Sus In jos

Alte trupe...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Istoria Rock-ului Vasluian
» Ce trupe ati vrea sa vedeti in Romania?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul Rockerilor Vasluieni :: Genuri și formații :: Folk/Viking metal-
Mergi direct la: