| vand doua combo'uri de bass | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pushtiu Vizitator
| Subiect: vand doua combo'uri de bass Lun Mai 12, 2008 5:46 pm | |
| respectiv, un Johnson Baltimore BA 30 B , 30 w si un COXX CB 15 , 15 w. 250 ron fiecare negociabil, negociabil si iarasi zic, negociabil:D sunt in stare f buna, folosite putin add la epushtiu@yahoo.comsau pe forum peace out! | |
|
| |
cradleofalex Copchil
Mesaje : 19 Data de inscriere : 12/05/2008 Varsta : 34 Localizare : Vaslui
| Subiect: combo Lun Mai 12, 2008 11:04 pm | |
| As fi eu interesat, dar asta ar insemna sa mai astept alocatia si sa se termine anu scolar sa vad daca-mi mai da cv de la scoala | |
|
| |
Napasta Zdravăn
Mesaje : 115 Data de inscriere : 19/05/2008 Localizare : Barlad
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass Mar Mai 20, 2008 2:04 am | |
| 30W? Mai mari n-ai? | |
|
| |
pushtiu Vizitator
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass Lun Mai 26, 2008 9:12 pm | |
| up!si iar UP! pt o camera si o sala de vreo 3-400 de oameni e destul 30w | |
|
| |
pushtiu Vizitator
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass Lun Mai 26, 2008 9:15 pm | |
| invatati'va sa nu aveti mania sculelor cat mai tari, toate la timpul lor. ca basist, meritin un warwick acum?stii ce sa faci cu el?ai ajuns la stadiul in care sa faci sacricii mari pt unul dintree modele?dak ai bani garla si ai d eunde da cateva mii de euri e mai usor la fel sio cu combo'urile dak le folosesti pt studiu de ce sa te arunci la 2 300 de w?doar pt casa sau sala de rep? respect:P | |
|
| |
Hultanu Fecior
Mesaje : 74 Data de inscriere : 19/05/2008 Localizare : Tara Berladnicilor
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass Lun Mai 26, 2008 10:38 pm | |
| @ pustiu ... daca matale reusesti sa canti pe un combo de bass de 30 w pentru un public de 3-400 de oameni eu iti dau orice vrei tu. De fapt de reusit reusesti, ideea e sa si auda si sa se auda decent.
Pentru o sala de repetitie decenta iti trebuie un combo de bass minim de 150 de W. Sa fim seriosi. Cnad zic sala de repetitie nu ma refer la dormitor sau garaj ci la o sala serioasa, izolata fonic si toate alea. Daca vrei calitate si performanta atunci sari cu banul. Combo-ul de 30 W e bun pentru repetitii solo, in dormitor.
Pentru o prestatie live, indiferent de sala si marime iti trebuiesc iar minim 150 W. De ce? Pentru acuratetea sunetului. Degeaba ai PA-ul mare daca backline-ul e moale. Daca ai PA de 1000 W pe fatza si faci preluare prin microfon la un cub de 30 de W o sa sune ca o Cenusareasa asfixiata. Adica fara vlaga.
Scuze de offtopic, nu am nimic cu matale.Spor la vanzare! | |
|
| |
Napasta Zdravăn
Mesaje : 115 Data de inscriere : 19/05/2008 Localizare : Barlad
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass Mar Mai 27, 2008 3:04 am | |
| - pushtiu a scris:
- ca basist, meritin un warwick acum?stii ce sa faci cu el?ai ajuns la stadiul in care sa faci sacricii mari pt unul dintree modele?dak ai bani garla si ai d eunde da cateva mii de euri e mai usor
dak le folosesti pt studiu de ce sa te arunci la 2 300 de w?doar pt casa sau sala de rep? Sa-ti raspund pe rand: Da. Da. Da. Nu am bani garla, dar nu a zis nimeni nimic de CATEVA mii de euro. Nu folosesc pentru studiu. Acasa nu-mi trebuie, la sala este. Numai bine. Spor la vanzare. | |
|
| |
gunz Copchil
| Subiect: aaaaaaaaaaaaa Dum Ian 18, 2009 8:10 am | |
| io am un combo la chitara de 60w e prea mare pentru apartament numai bun pentru sala de repetitii si prea mic pentru orice altceva mai mare dar totusi cred eu ca daca e frecventa mai mare are mai multi decibeli la acceasi putere si acelasi volum. ideea e ca la bass trebuie ceva mai mult.. totusi zic ca ala de 15 e numa bun sa exersezi si ala de 30 e bun sa te distrezi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: vand doua combo'uri de bass | |
| |
|
| |
| vand doua combo'uri de bass | |
|