| Forumul Rockerilor Vasluieni Ca la noi la nimenea! |
|
| rock mai vechi | |
| | Autor | Mesaj |
---|
groparul Copchil
| Subiect: rock mai vechi Lun Iun 02, 2008 5:50 pm | |
| ...vad ca nu este inca un colt unde sa se discute si despre rockul mai vechi...ceea ce e pacat, nu pentru ca as fi eu un paseist sentimental sau din cauza varstei, doar am mancat ca pe bomboane albume Napalm Death, Deicide, Carcass &Co, dar sunt de parere ca zei sunt si in anii '80 si unii suna ametitor de bine, mult mai bine decat o gramada de superagresivi din 2008 S-apoi rockerul este el complet daca nu asculta si clasicii de gen? Prin urmare, care va plac dintre aia vechi si de ce? Care nu va plac si de ce nu? De ex., va place Jethro Tull? Nu tot ce au scos e nemaipomenit, dar au vreo cateva albume, in frunte cu Songs from the wood, Thick as a brick si A passion play, pe care nu le-as schimba nici cu 100 de albume Haggard, Theater of Tragedy ori Therion (na, ca v-am si atacat). Pentru cine nu a mai ascultat pana acum, uite si o mostra: http://www.trilulilu.ro/kartush/2d4a240a4e4027si inca una, daca prima v-a placut: http://www.trilulilu.ro/Alhambra/3df5124d960d95 | |
| | | svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: rock mai vechi Mar Iun 03, 2008 12:49 pm | |
| pai sunt mai multe care activeaza si in zilele noastre.mai asc. Venom,Mercyful Fate,Manowar,King Diamond care a fost la Mercyful Fate,Candlemass imi place cel mai mult in materie de doom,si mai sunt. | |
| | | Lars Andrew Fecior
Mesaje : 82 Data de inscriere : 12/05/2008 Varsta : 35 Localizare : Right behind you!
| Subiect: Re: rock mai vechi Mar Iun 03, 2008 1:43 pm | |
| sincer io prin rockul vechi inteleg numai trupe de genu Queen, Scorpions, Uraiah Heep (sau cum se mai scrie), Axel Rudi pell, Guns'N'Roses...pana si The Beatles...si, ma rog, etc etc... | |
| | | svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: rock mai vechi Mar Iun 03, 2008 1:52 pm | |
| pai se refera la anii 80' deci.trupele de pe acolo spuse de mine is toate de prin 82 83. | |
| | | zOdiak Zdravăn
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/05/2008 Localizare : Vaslui City
| Subiect: Re: rock mai vechi Mier Iun 04, 2008 8:20 am | |
| - horgh a scris:
- pai sunt mai multe care activeaza si in zilele noastre.mai asc.
Venom,Mercyful Fate,King Diamond care a fost la Mercyful Fate, Respect!! Ador M.Fate& King Diamond (am fost si la concert K.D. in 2006 )...de mentionat faptul ca ambele trupe sunt ale lui Kim Bendix Petersen (aka King Diamond) iar activitatea trupelor merge in paralel, cu instrumentisti diferiti. | |
| | | groparul Copchil
| Subiect: Re: rock mai vechi Mier Iun 04, 2008 8:20 pm | |
| nu, probabil nu am fost mai precis, ma refeream la formatiile de rock "clasic" (apai cu atatea clasificari, categorii si subcategorii nici nu mai stiu cum sa le zic) care nu tin de metal - de orice culoare o fi el. Fireste ca si eu mai ascult din cand in cand King Diamond, Venom sau...Repulsion, dar pentru ei poate initiaza unul din voi un topic separat. Eu ma refer la alt circle of the tyrants...ma refer la Pink Floyd, Genesis, ZZ top, Yes, Rainbow, Deep Purple, Gentle Giant, Steve Ray Vaughan, Colosseum, Mahavishnu Orchestra, Van der Graaf Generator...lista e deschisa. Oricum, cred ca v-ati prins de la bun inceput (sa nu crezi Lars Andrew ca nu am inteles ironia cu Beatles). Asadar despre rockul vechi ce nu poate fi inserat printre metale. Acum nu spuneti ca nu ati ascultat si ca nu v-a placut chiar nimic (stiu ca unora dintre voi le plac si formatii din astea)...Sau sa ma adresez direct tatalui lui SOIA ? (stie el despre ce-i vorba) Mai voiam sa spun ca toti discutati despre ce va place si ce nu va place, dar nu prea am auzit sa spuneti si de ce? Hai sa mai dau o mostra ca sa fie mai limpede: https://www.youtube.com/watch?v=3Cb7inx4BLA&feature=related | |
| | | svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: rock mai vechi Dum Dec 28, 2008 11:39 am | |
| pai da ascult si din astea de la zzTop,Queen is mai multe,mai asc Black Sabbath,Toto,Van Hallen,Rainbow,Whitesnake,etc | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: rock mai vechi | |
| |
| | | | rock mai vechi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|