| Qeta (vaslui) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Qeta (vaslui) Vin Noi 20, 2009 12:01 pm | |
| QETA este o trupa rock din Vaslui care sustine cantari live in Pub Rocambole,deocamdata canta doar coveruri si este singura trupa de rock din vaslui in momentul actual care "misca". Mai multe detalii despre membri si alte informatii ii invit pe membri sa ne dezvaluie.eu cam atat stiu.
Ultima editare efectuata de catre svaltvinter in Sam Mar 26, 2011 11:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
L0ST Bătrân
Mesaje : 338 Data de inscriere : 11/05/2008 Varsta : 35 Localizare : In pãdure
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Vin Noi 20, 2009 12:04 pm | |
| sa se inregistreze si baietii pe forum | |
|
| |
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Vin Noi 20, 2009 12:18 pm | |
| | |
|
| |
zOdiak Zdravăn
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/05/2008 Localizare : Vaslui City
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Vin Dec 11, 2009 3:28 pm | |
| Cand e urmatoarea cantare?? Si sa repetati bine bine, sa iasa struna. | |
|
| |
Lars Andrew Fecior
Mesaje : 82 Data de inscriere : 12/05/2008 Varsta : 35 Localizare : Right behind you!
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Vin Mar 05, 2010 4:44 pm | |
| - svaltvinter a scris:
- QETA este o trupa rock din Vaslui care sustine cantari live in Pub Rocambole,deocamdata canta doar coveruri si este singura trupa de rock din vaslui in momentul actual care "misca".
Mai multe detalii despre membri si alte informatii ii invit pe membri sa ne dezvaluie.eu cam atat stiu. Multumim pt scurta prezentare! ce-i drept suntem deocadata o trupa de cover-uri! Presupun ca stiti care este componenta trupei Qeta! pentru cei care nu stiu: Bogdan(chitara), Sorin(chitara), Raluca(voce), Calin(chitara bass), Lars(tobe)-adica eu Va mai pot spune ca avem in plan ca anul acesta sa lansam un album...lucru care nu cred ca va fi o problema... avand in vedere ca am ajuns la o faza unde suntem capabili sa compunem. deocamdata atat. pentru alte informatii va rog intrebati!
Ultima editare efectuata de catre Lars Andrew in Vin Mar 05, 2010 4:50 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Lars Andrew Fecior
Mesaje : 82 Data de inscriere : 12/05/2008 Varsta : 35 Localizare : Right behind you!
| Subiect: Anunt de ultima ora! Vin Mar 05, 2010 4:46 pm | |
| Duminica 7.03.2010 ora 20.00! Trupa Qeta! va canta in deschidere la trupa Rava! Bilet 5 RON! Va asteptam! | |
|
| |
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Joi Iul 29, 2010 3:54 pm | |
| care mai e treaba cu Qeta ? la Open Camp ati venit cu un nou tobosar,dar fara un chitarist. | |
|
| |
Lars Andrew Fecior
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Sam Sept 04, 2010 3:30 pm | |
| motivul pt care trupa qeta a cantat intr-o formula putin schimbata...a fost ca Sorin (al 2-lea chitarist) a plecat...iar eu am plecat...sau ca sa le fac lor pe plac, "m-au dat afara" ... nu regret nici un moment petrecut cu trupa...motivul pt care zic eu ca am plecat e unul cu totul si cu totul diferit de ce crede lumea l;a ora actuala...dar stiti cum e...i don't give a f***ing shit!... asta-i tot!... | |
|
| |
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Sam Oct 02, 2010 1:06 pm | |
| | |
|
| |
udarmada Fecior
Mesaje : 52 Data de inscriere : 11/05/2008 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Lun Noi 29, 2010 12:11 am | |
| ma bag si eu in seama, ca altceva nu stiu.... si vin cu o intrebare: daca tot aveti instrumente si talent, de ce p**a mea nu cantati ceva original? sau hai sa nu zicem "original", dar macar ceva ce e al vostru! daca o tineti in cover-uri o sa ramaneti mereu la acelasi nivel si o sa va automultumiti cu ceea ce stiti...
sunt contrariat cand vad ca se intampla chestia asta in Romania: copii/tineri care au talent dar nu si-l folosesc. In Bucuresti si alte orase mai marisoare au inceput sa apara trupe bune, chiar daca sunt underground. De ce n-ar fi posibil si la Vaslui? | |
|
| |
zOdiak Zdravăn
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/05/2008 Localizare : Vaslui City
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Lun Noi 29, 2010 10:00 am | |
| @foarte bine spus (desi cam prea direct ), nici eu nu as putea aprecia o "cover band", mai ales că piesele astea cunoscute creează așteptări, pretenții pe măsură din partea publicului. Numai că piesele proprii durează, nu se fac peste noapte. Sper să iasă ceva bun și să nu mai aud de "cover band"... | |
|
| |
udarmada Fecior
Mesaje : 52 Data de inscriere : 11/05/2008 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Lun Noi 29, 2010 12:33 pm | |
| De obicei sunt direct pentru ca e cea mai sigura cale de a ma face inteles. Si da, stiu ca e greu de "scos" o piesa, dar totusi trupa canta de ceva vreme, e aproape imposibil ca in timpul asta sa nu fi avut idei de piese proprii. De asta spun ca daca te opresti la cantat coveruri si la incercat sa suni cat mai aproape de original nu te ajuta cu nimic. Incercand chestii noi ajungi sa inveti mai multe. | |
|
| |
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Vin Dec 03, 2010 2:09 pm | |
| eh totusi a inceput sa se mai miste ceva si pe la noi,sa speram ca o sa avem si noi in curand mai multe trupe rock in oras. | |
|
| |
svaltvinter Bătrân
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) Mier Iun 01, 2011 1:39 pm | |
| schimbare de componenta in trupa.Cosmin "Electro" este noul vocalist al trupei Qeta.Trupa pregateste un nou set de piese, acestea fiind compozitii proprii.In acest moment trupa este in cautare de clapar.
Line up:
Cosmin "Electro"-Voce Bogdan Binga-chitara Calin Cristian-Ciubotariu-bas Mihai Moraru-tobe
Razvan Nica-inginer de sunet | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Qeta (vaslui) | |
| |
|
| |
| Qeta (vaslui) | |
|