Forumul Rockerilor Vasluieni
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forumul Rockerilor Vasluieni

Ca la noi la nimenea!

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Istoria Rock-ului Vasluian

In jos 
+12
zOdiak
Hultanu
snake
skkill
udarmada
Skin
dersteppenwolfheart
Valkiria
svaltvinter
Rad Urs
L0ST
schakal
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
schakal
Copchil
Copchil
schakal

Data de inscriere : 11/05/2008

Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 14, 2008 8:43 pm

Skin a scris:
Salut rokeri de la secu(lol)....nu stiam ca aveti forum... Laughing Laughing

Luati de aici fratii Talisman Smile
Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 99905183zh0

Poza de cocalari perfecti Smile...mai lipseste Rapirea din Serai si mileul pe televizor...
Sus In jos
skkill
Vizitator
skkill

Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 17, 2008 12:00 am

Wai razvan da cine era la voi vocal... Tzoc sau Coroi? ca nu mai stiu Smile) doamne prea tare...
Sus In jos
schakal
Copchil
Copchil
schakal

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 17, 2008 12:02 am

exael00 a scris:
Wai razvan da cine era la voi vocal... Tzoc sau Coroi? ca nu mai stiu Smile) doamne prea tare...

au fost amandoi, dar in inregistrarea aia era altcineva...nu dau nume
Sus In jos
skkill
Vizitator
skkill

Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 17, 2008 12:03 am

Sa nu zici ca tu ca mor aici de rasss Smile)))... hai wai ca baga misto Razz Smile))
Sus In jos
snake
Copchil
Copchil
snake

Data de inscriere : 17/05/2008
Localizare : sexu park

MesajSubiect: la rock comanda!   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 17, 2008 10:56 am

aaaahaaahaa, sebi si razva prea tari pozele Smile Da, buna istorie, bine ca nu am apucat bucata aia lol! acum predati coroana noii generatii de roacheri vasluieni ! sa vezi ce o sa iasa!! ROCK Like a Star @ heaven -rs. las ca imi fac eu trupa de pancroac! istoria continua. dau concert in lido. be there
Sus In jos
Hultanu
Fecior
Fecior
Hultanu

Data de inscriere : 19/05/2008
Localizare : Tara Berladnicilor

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 5:20 pm

bre, da' era la un moment dat in Vaslui o trupa "Odium"... asta pe vremea cand inca era rockoteca la teatru, in Barlad...
Sus In jos
http://www.ashaena.com
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 5:23 pm

pai da a spus si de ea in prima pagina.vezi ca sunt si cateva piese
Sus In jos
Hultanu
Fecior
Fecior
Hultanu

Data de inscriere : 19/05/2008
Localizare : Tara Berladnicilor

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 5:39 pm

asa e bre, ai dreptate! multzam fain!
Sus In jos
http://www.ashaena.com
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

Data de inscriere : 28/05/2008
Localizare : Vaslui City

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Mai 29, 2008 8:15 pm

Razvan, da niste ExaeL din perioada Stefan-Coroi-Tzok nu ai? ca inregistrarea asta ce ai postat la pagina 1 e ucigatoare.... bounce rendeer ...doamne ce penal suna....
Sus In jos
schakal
Copchil
Copchil
schakal

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 30, 2008 2:02 am

zOdiak a scris:
Razvan, da niste ExaeL din perioada Stefan-Coroi-Tzok nu ai? ca inregistrarea asta ce ai postat la pagina 1 e ucigatoare.... bounce rendeer ...doamne ce penal suna....

Nu mai am nimic. Era caseta video de la Rock Chance, dar s-a pierdut. Oricum inregistrarea aia ar trebui sa-ti starneasca niste amintiri. Smile
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

MesajSubiect: ExaeL power   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 30, 2008 9:35 am

da frate, cum sa nu!! Nu pot sa uit cum facea Fuscus (chitara a 2a) show in studio acolo!! Very Happy tare draqu!! Tu, Raicu, Tudor, Alin Groparu si Je la tobele alea meserie, pacat ca sunetul de atunci de la Iulian iesise f rau...f sters, ne-a dezavantajat din start! Iar prestatia mea e....shame myself, deloc pregatit Embarassed Razz ...
Sus In jos
schakal
Copchil
Copchil
schakal

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 30, 2008 12:37 pm

zOdiak a scris:
da frate, cum sa nu!! Nu pot sa uit cum facea Fuscus (chitara a 2a) show in studio acolo!! Very Happy tare draqu!! Tu, Raicu, Tudor, Alin Groparu si Je la tobele alea meserie, pacat ca sunetul de atunci de la Iulian iesise f rau...f sters, ne-a dezavantajat din start! Iar prestatia mea e....shame myself, deloc pregatit Embarassed Razz ...

Laughing Fuscus oricum avea chitara inchisa din mixer. Si sa nu uitam si interviul de la radio de dupa inregistrare. Laughing
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 30, 2008 7:06 pm

schakal a scris:

Laughing Fuscus oricum avea chitara inchisa din mixer. Si sa nu uitam si interviul de la radio de dupa inregistrare. Laughing

Cum? rendeer avea chitara inchisa? asta nu mai stiam! lol! tot timpul?
Interviul, desigur. cum il chema pe omul ala maruntel... scratch
Sus In jos
tudor
Vizitator
tudor

Data de inscriere : 30/05/2008
Varsta : 45
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 30, 2008 11:20 pm

Poftim ce mai stiu eu din istorie pe langa consumul si productia de rock: Saniuta, Lemon Vodka, Tanita, Palinca de Bihor, tigari Hollywood si Carpati, Doinita, Piovra, Minion, Enache.... si soto am uitat inca zeci de alte chestii sau bauturi elephant
Sus In jos
schakal
Copchil
Copchil
schakal

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 31, 2008 12:15 am

zOdiak a scris:

Cum? rendeer avea chitara inchisa? asta nu mai stiam! lol! tot timpul?
Interviul, desigur. cum il chema pe omul ala maruntel... scratch

O avea inchisa ca oricum nu stia ritmul. Laughing Cornel Dragomirescu il chema pe ala. Din pacate a murit. RIP
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 31, 2008 11:37 am

dersteppenwolfheart a scris:
ai uitat trupa lu boloci si morarel si groparu...static leekage

static ce ma??? affraid What a Face ....asta-i sfidare!!!!! sacalilor, lupilor....Odium, Eternal Mourning, ExaeL...da cu tanacu killers cum ramane??? bounce

http://www.myspace.com/sadistictrend
Sus In jos
schakal
Copchil
Copchil
schakal

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 31, 2008 11:47 am

Laughing Laughing Laughing Eu am zis ca era Sadistic Trend.
Sus In jos
groparul
Copchil
Copchil
groparul

Data de inscriere : 02/06/2008

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 02, 2008 9:58 am

au fost ceva trupe..dar, ca sa fim sinceri, Eternal Mourning au fost pana la urma cei mai buni si au avut si ceva succes, succes care ar fi crescut daca ar fi continuat sa cante. Adevarul e ca toti rockerii din Vs voiau sa fie in trupa asta si cantau chiar mai bine si decat God si decat Negura Bunget...iar privinta demourilor: toate sunau ingrozitor, dar ascultati demourile trupelor mari si nu veti constata diferente uluitoare. poate doar faptul ca studioul se inchiria cu ora si banii erau putini...unele demouri au fost inregistrate in mai putin de o ora Laughing
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 7:26 am

Mai buni pe naiba! sa puna cineva niste linkuri sa asculte lumea! dovezi, nu povesti! Plasticul sa vad, cd-ul!!!

cat despre Neguran Buget si God.... le dispretuiesc atat de mult ca mai bine tac pirat !
Sus In jos
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

Localizare : In pãdure

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 8:21 am

app. a mai fost vreo formatie prin vaslui .. Osanda?
Sus In jos
Rad Urs
Admin
Admin
Rad Urs

Varsta : 38
Localizare : Lângă pădure

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 9:25 am

Osanda sau Osânda? Smile
Sus In jos
Trigger
Copchil
Copchil
Trigger

Data de inscriere : 31/05/2008
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 9:26 am

L0ST a scris:
app. a mai fost vreo formatie prin vaslui .. Osanda?

Chestii gen Osanda nu se pot numi formatii, adica niste baieti care se aduna la o bere si se gandesc ca ce frumos ar fi sa aiba o trupa, nu se prea pun la socoteala.

Trupe din Vaslui care au avut o oarecare activate au fost (ordine pur aleatorie): Eternal Mourning, Sanktia, Shadows (din care am facut parte), Odium, Exael, Rain of Tears si ... cam gata.

Un paragraf separat si special pentru Sadistic Trend http://www.myspace.com/sadistictrend proiect din care am facut (si inca) fac parte de asemenea (practic ideea de baza a trupei inca exista), care prin eforturi personale mari a reusit sa editeze un CD in 2000, perioada in care era foarte dificil sa inregistrezi ceva.
Luati tot ce ascultati de la ST "cu un gram de sare" cum se spune, pentru ca intreaga idee a fost sa facem ceva cu tente de parodie/umor/death-grind in genul celebrilor Macabre. Enjoy!
Din pacate Sad ST nu a putut sustine niciodata vre-un concert pentru ca ... <insert thousands of reasons here> ... poate in viitor. bounce

Ca un ultim lucru acesta este link-ul la myspace-ul meu: http://www.myspace.com/bloxmusic gasiti acolo doua piese, singurul instrument facut pe computer este toba, restul chitarilor, bass-ilor si ce se mai aude pe-acolo inregistrat si mixat de mine, la mine acasa. geek

Astept pareri!
Sus In jos
http://www.myspace.com/projectrigger
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

Localizare : In pãdure

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 10:15 am

Rad Urs a scris:
Osanda sau Osânda? Smile
Osânda Razz
bl_o_x ... piesele nu suna rau deloc Twisted Evil
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 10:20 am

suna bine amandoua.tu esti cu chitara?
Sus In jos
Trigger
Copchil
Copchil
Trigger

Data de inscriere : 31/05/2008
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 1:05 pm

horgh a scris:
suna bine amandoua.tu esti cu chitara?

10x, .. dap eu sunt cu chitara Very Happy
Sus In jos
http://www.myspace.com/projectrigger
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Istoria Rock-ului Vasluian   Istoria Rock-ului Vasluian - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Istoria Rock-ului Vasluian
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» _Dreamers_
» Io is roacar!
» rock mai vechi
» Rock'n'Iasi
» Trigger (metal/rock progressive)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum