Forumul Rockerilor Vasluieni
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forumul Rockerilor Vasluieni

Ca la noi la nimenea!

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Rockoteca !

In jos 
+13
zOdiak
Individ_KoRn
Hultanu
death_killer
Lars Andrew
udarmada
schakal
sid
haka_666
Valkiria
Rad Urs
svaltvinter
L0ST
17 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

Data de inscriere : 11/05/2008
Varsta : 35
Localizare : In pãdure

Rockoteca ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 13, 2008 4:51 pm

Paval e gospodar dom`le ... strasnic
Sus In jos
Hultanu
Fecior
Fecior
Hultanu

Data de inscriere : 19/05/2008
Localizare : Tara Berladnicilor

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 19, 2008 8:59 pm

Oricum, sunteti bineveniti in orice zi de joi, incepand cu ora 20, la Club Dublin din Barlad. Care vrea sa vina ne intalnim cumva si il ghidez apoi daca mai vor si altii le explica respectivul care o fost ghidat Smile) Ce initiatic suna lol!
Sus In jos
http://www.ashaena.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 3:05 pm

L0ST a scris:
SOIA a scris:
am hotarat sa punem niste Pungent Stench (trupa de death metal), moment in care toti mosnegii s-au ridicat si au plecat injurandu-ne Very Happy

Laughing Laughing Era inca una sa se apuce de hardat

Cat despre rockoteca, da, ne trebuie adunat tot grupul sa stabilim ce si cum

mai lost da faceti rockoteca in grup? numa voi sunteti roakeri?
nu incerca sa o dai najpa ca iti iese
Sus In jos
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 5:39 pm

nu-mi baga cuvinte in gura krupper, grupul se refera la tot secu, dar cum voi v-ati chinuit si v-ati implicat, e normal sa postezi acum !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: fujiiii   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 7:26 pm

fuji de te-mpujcaaa
o sa mori tanar
Sus In jos
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 25, 2008 8:42 pm

te simti mai bine acum ? te-ai descarcat ? Rolling Eyes
Sus In jos
udarmada
Fecior
Fecior
udarmada

Varsta : 47
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 26, 2008 11:23 am

si va mai cacati pe voi cand vi se dau sfaturi si spuneti ca sunt altii cu nasul pe sus... n-o sa realizati niciodata nimic daca aveti atitudinea asta unii fata de altii...
Sus In jos
http://www.treibetivi.net
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 26, 2008 1:25 pm

cine s-a cacat pe el cand a primit sfaturi ? Shocked
Sus In jos
udarmada
Fecior
Fecior
udarmada

Varsta : 47
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 26, 2008 4:36 pm

L0ST a scris:
cine s-a cacat pe el cand a primit sfaturi ? Shocked

intreab-o pe prietena Valkiria Very Happy
Sus In jos
http://www.treibetivi.net
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 26, 2008 4:39 pm

hm ... nu ma bag aici.
Sa revenim la subiect, cam gata cu rockoteca, s-a cautat, s-a umblat ... nu s-a gasit.
Sus In jos
Valkiria
Fecior
Fecior
Valkiria

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 26, 2008 4:54 pm

mai, baiete...nu stiu cum s-o spun...dar intelegi totul pe dos..si cauti cearta de-aiurea No ....eu am facut o observatie..tu intelegi cat te duce mintea... cu parere de rau o spun ...
si ...a propos... nu m-am cacat pe mine ... valeu... Laughing
poate incetam sa ne certam ca copchii..ce zici? de dragu... nimanui...macar asa, din bun simt ca suntem oameni..
Hai numai bine!
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 27, 2008 4:30 pm

acum problema se pune altfel.nu locul e beleaua ci oamenii,nu sunt oameni cu care sa te intelegi,fiecare are dumnezeul lui. Neutral
Sus In jos
Individ_KoRn
Copchil
Copchil
Individ_KoRn

Localizare : in al 9-lea cer

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 27, 2008 11:00 pm

horgh a scris:
acum problema se pune altfel.nu locul e beleaua ci oamenii,nu sunt oameni cu care sa te intelegi,fiecare are dumnezeul lui. Neutral

oameni sunt destui.... numa ca nu-s uniti , ba sunt certati , ba bisericutze , ba grupuletze stiti voi Neutral
Sus In jos
http://your-free-sms.net
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 28, 2008 10:59 am

ce-a zis nea marin de rockoteca ? Smile ne da sau nu cheia de acolo ?
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 28, 2008 11:23 am

da mergem azi sa vb cu el sa speram ca se rezolva.asa ca lasati certurile si hai sa facem o rockoteca Smile
Sus In jos
Rad Urs
Admin
Admin
Rad Urs

Varsta : 38
Localizare : Lângă pădure

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 3:46 pm

Oricum nu ar veni multi oameni daca s-ar face. Rolling Eyes
Sus In jos
sid
Copchil
Copchil
sid

Varsta : 39
Localizare : IN CIMITIR

MesajSubiect: ROCKOTECA IN VASLUI   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 5:46 pm

Ar fi tare daca am face la INDEPENDENTA , si sala este mare .......numai buna de concerte sau rockoteca
in fiecare vineri si sambata............... Ar fi super FRATILOR!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
http://www.inteligenta.net
L0ST
Bătrân
Bătrân
L0ST

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 5:49 pm

bagi pe scena ? Smile la concerte mai inteleg, dar la rockoteca ce faci in sala aia ?
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Sept 29, 2008 6:42 pm

ROCKOTECA LA MINE ACASA IN FIECARE AN LA SFARSITUL VERII Laughing DE 2 ANI INCOA ASA O TIN Smile)
Sus In jos
Valkiria
Fecior
Fecior
Valkiria

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Oct 06, 2008 5:25 pm

Rockoteca ! - Pagina 2 Laughing8 da bre...tre sa ne pregatim de rockoteca viitoare...Rockoteca ! - Pagina 2 Laughing20
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 12:12 pm

bre in legatura cu rockoteca,sa zicem ca am avut parte de cateva show-uri in Club K,vinerea odata la 2 saptamani,a iesit ok sa zicem oricum nu a fost o rockoteca in toata regula fiind asa juma-juma,adica jumate tutz-tutz(dub-step)sau nush cum ii spune,oricum dansul se caracterizeaza prin alergatul pe loc.Si o "jumatate" mai fragila de muzica rock/metal.S-a lasat cu mosheala,pogo si dat din cap pe muzica celor de la Slayer,Sepultura,PanterA,Hatebreed,IPR,Cannibal Corpse si multe altele.
Au mai fost cateva petreceri rock si in Pub Rocambole dupa dupa cantarea baietilor de la Qeta.Muzica a fost mai lejera si mai usor de digerat si pt cealalta parte de "public" cu trupe precum:Metallica(balade),Rammstein,Zdob si Zdub,si care o mai fi fost.
Deocamdata cam atat.I'll be back(Terminator)
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 28, 2009 3:48 pm

o sa fie o seara Rock/Metal in seara asta in bar Razesu',dupa ora 8.Va asteptam.

"baru e localizat in piata centrala sus pe terasa."
Sus In jos
svaltvinter
Bătrân
Bătrân
svaltvinter

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 29, 2009 2:37 pm

multa lume aseara in Razesu imi pare bine ca au venit toti,oameni vechi de la seku dar si tineri mai noi,a fost foarte frumos,muzica buna si multa bautura.Crek s-a spart o naveta de sticle aseara Smile)
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

Data de inscriere : 28/05/2008
Localizare : Vaslui City

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 29, 2009 3:22 pm

A fost frumos la Razesu. Entuziasm si voie buna! La Razesu nu se doarme, se mosheste!!

Michael Jackson- Thriller- am fost mai rai ca cei mai rai fani de-ai lui Michael, pe care probabil deja l-au uitat! Noi nu l-am uitat, te iubim, Michael! clown

Razesu de Tanacu/Iti face capul cat dulapu/ hai razeshe nu mai sta/asta este soarta ta!
Sus In jos
zOdiak
Zdravăn
Zdravăn
zOdiak

Data de inscriere : 28/05/2008
Localizare : Vaslui City

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 9:16 am

Salut!!

Se mai face ceva azi, maine (Sambata) in Razesu?? Cool mai puneti un maical?

La Razesu de Tanacu/ Scapi cand te-o lasa doar dracu/ Hai razeshe fii barbat/ Baga mare, da din cap!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rockoteca !   Rockoteca ! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Rockoteca !
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» sugestii pt. loc de rockoteca?
» Rockoteca in Barlad, BT (Nea Nelu) - 27 decembrie